napelem hitelprogram

Napelemes rendszer finanszírozása 0%-os hitelprogrammal

Korlátozott ideig elérhető még a Magyar Fejlesztési Bank energiahatékonysági hitelprogramja (napelem hitelprogram nekünk), amely keretében 10% önerő mellett 90%-os visszatérítendő támogatást tudnak elérni magánszemélyek napelemes rendszerük megvalósításához.

Napelem hitelprogram részletek

A napelem hitelprogram keretein belül egy 0%-os kamatozású kölcsönnel tudnak élni azok a személyek, akik az ingatlan tulajdonosai és hitelképesek.

A Közép-Magyarországi régióban már kifogyott a keret, de vidéken, a GINOP-os régióban még elérhető korlátozott ideig. A maximum 20 éves futamidejű kölcsönnek óriási előnye, hogy kiszámítható, nincsenek rejtett költségek, nincsen kamat és deviza kockázat, valamint 5 millió Forint felvett összeg alatt jelzálogot sem jegyeznek be az ingatlanra.

Elektromos fűtés kalkuláció

Elektromos fűtés kalkuláció

A legnépszerűbb opció általában az, hogy a 10% önerő mellett az ügyfelek a havi villanyszámlájuk összegét fizetik törlesztésként, mivel a napelemes rendszer telepítése után villanyszámlájuk megszűnik. Ebben az esetben havi szinten plusz terhük nem keletkezik, a térülés és a hitel fizetési ideje körülbelül 10 év.

Kedvet kaptál ahhoz, hogy saját napelemes rendszered legyen? Akkor számolj egyet a napelem kalkulátorunkkal!

Ezután, ha szeretnéd felkeresünk és segítünk a részletekben.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *