Széllkapu forrás: https://millenaris.hu/hu/szellkapu

Megnyílt a Széllkapu, látogass el ide!

A térség egyik legnagyobb pihenő parkja nyitotta meg kapuit Buda szívében. A Millenáris park valóban pompásan fest most, benne található a Széllkapu is.

A Széllkapuról kicsit bővebben

A mintegy 26 000 négyzetméteren elterülő Széllkapu park igazi kuriózum a maga nemében. Innovatív megoldásokkal előnevelt fákkal és megújuló energiaforrásokkal segíti elő a környék rehabilitációját, és az emberek kikapcsolódását.

Közvetlenül a Mammut bevásárlóközpont mellett alakították ki azt a területet, ami a budai belváros szívében található. Mindenki megtalálja itt a számára legmegfelelőbb teret, hiszen számtalan érdekesség várja a látogatókat.

700 négyzetméteres vízfelület, vízi élővilág, napozóágyak tarkítják a teret. A végig növényekkel borított függőkert összeköti a Millenárist és a Széllkaput.

A tér napelemes része gombaként magasodik a közösségi helyszínek felé, ahol a rendszer egyszerre gyűjti a napsugárzást és ad árnyékot az alatta megpihenőknek.

Ha pedig erre jársz és megtetszik amit látsz, akkor biztosan elgondolkodsz, hogy milyen jó lenne Neked is otthonra egy napelemes rendszer. És ez jó. Első lépésként számolj egyet napelem kalkulátorunkkal, és nézd meg, milyen jól járnál vele, anyagilag is!

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *